Вітаю Вас, Гість
 
 
 
 
 
Рекомендації щодо формування культури харчування дитини
 
Рекомендації щодо особливостей організації харчування дитини під час адаптації до умов дитячого садка
 
 
Щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р. № 1591
 
Обов'язки відповідальних осіб за харчування дітей
 
Зміни до Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини»
 
Обережно - їжа
 
Організація харчування у ДНЗ
 
 
Державні санітарні норми та правила "Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини"
 
Перелік нормативних документів, що регламентують організацію харчування у навчальних закладах
 
Методичні рекомендації з організації харчування
 
Організація харчування учнів у ЗНЗ та дітей у ДНЗ
 
Паспорт їдальні
 
Буфетна продукція
 
 
 
Норми для одноразового харчування
 
Норми в оздоровчих закладах
 
Норми оснащення посудом
 
Рекомендовані обсяги порцій страв
 
Таблиця хімічного аналізу
 
Терміни реалізації та умови зберігання продуктів
 
 
 
 
 
 
Вітаміни у харчуванні дитини
 
Добова потреба дітей і підлітків в основних речовинах та енергії
 
Матеріали для використання при створенні стенду "Інформація для батьків"
 
Святковий стіл у день народження дитини
 
Пам'ятка для батьків "Режим харчування дитини вдома"
 
Пам'ятка для батьків "Як запобігти харчовим отруєнням"
 
Санітарний бюлетень "Орієнтовний розпорядок дня дитини вдома"
 
Харчові джерела вітамінів та мінеральних речовин
 
 
 
Анкета для батьків щодо організації харчування у навчальному закладі
 
Анкета для працівників щодо організації харчування у навчальному закладі
 
Анкета для учнів щодо організації харчування у навчальному закладі
 
 
Зразок перспективного меню (Тарандинцівська ЗШ І-ІІІ ст.)
 
Рекомендації з приготування страв
 
 
 

Оперативна інформація про організацію харчування учнів у 2013-2014 н.р.